Team Jos staat voor je klaar

 

Laagste prijs garantie!

Bij Team Jos! koop je voor groothandels prijzen, dus altijd de laagste prijs garantie! Vind je het zelfde artikel elders goedkoper dan passen wij onze offerte altijd aan! Alle prijzen die wij op de site vermelden zijn exclusief BTW. Levering geschiedt volgens onze leveringsvoorwaarden, deze vind je op de website.

Snelle levering!

Veel van onze artikelen leveren wij binnen 3, 5 of 8 werkdagen bedrukt met logo! Onbedrukte artikelen worden binnen 24 uur geleverd! Nog sneller promotionele producten nodig? Overleg dan even met onze verkoopafdeling.

Digitale drukproef vooraf!

Voordat jouw producten worden bedrukt ontvang je een digitale proefdruk zodat je vooraf weet hoe de opdruk op het artikel er uit komt te zien.

Gratis bezorgd vanaf €495!

Alle prijzen die wij op de site vermelden zijn exclusief BTW. Bestellingen vanaf een orderwaarde van €495,- leveren wij gratis op één adres in Nederland. Voor bestellingen onder deze orderwaarde berekenen wij €9,95 verzendkosten.

Veilig betalen!

Bij Team Jos! kun je veilig betalen. Wij zijn aangesloten bij Multisafe Pay en hierdoor kun je  veilig overmaken naar onze rekening, met iDeal en met creditcard betalen. Je ontvangt altijd een gespecificeerde rekening voor de producten en bewerkingskosten.

Heb je al eens eerder bij ons gekocht, dan kun je ook op rekening betalen, in dat geval bedraagt de betaaltermijn 8 dagen netto.

Samples op aanvraag!

Vooraf de kwaliteit uitproberen? Je kunt monsters telefonisch of via info@teamjos.nl bestellen. Je ontvangt modellen tot 2 euro gratis, duurdere samples worden in rekening gebracht, verhoogd met € 9,95 verzendkosten. Als je binnen 30 dagen een order plaatst worden de totale kosten in mindering gebracht op het order bedrag.

Levering in Nederland en België!

Onze producten worden snel bezorgd in Nederland en België, als je afleveradres afwijkt van het factuuradres kun je dit aangeven op het orderformulier.

Gratis ontwerp!

Als je een bedrukkingsorder plaatst, helpen wij je graag met het ontwerp. Onze studio staat voor je klaar!

 

Contact